Grootste aanbiedingen website van NL
Aanbiedingen van 15 winkels en webshops
Gegarandeerd de laagste prijs
Aanbiedingen van 15 winkels en webshops
Gegarandeerd de laagste prijs

Algemene Voorwaarden

Lees deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden", "Algemene Voorwaarden") zorgvuldig door voordat je de [website URL] website (de "Service") gebruikt die wordt beheerd door ZoekActies.nl ("ons", "wij", of "onze").

Toegang tot en gebruik van de Service

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de Service, ga je akkoord gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met enig deel van de voorwaarden, heb je geen toegang tot de Service.

Inhoud

Onze Service stelt je in staat om informatie over producten, prijzen en andere gerelateerde informatie te vergelijken en te raadplegen. De inhoud op ZoekActies.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

Nauwkeurigheid van Informatie

Hoewel we streven naar het verstrekken van accurate en up-to-date informatie, garanderen we niet dat alle informatie op de website correct, compleet of actueel is. De prijzen en beschikbaarheid van producten kunnen snel veranderen en zijn afhankelijk van de leveranciers en derde partijen.

Geen Aansprakelijkheid

ZoekActies.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige fouten in de inhoud, of voor enig verlies of schade van welke aard dan ook, ontstaan als gevolg van het gebruik van de Service of de inhoud die via de Service is gepubliceerd, verzonden, overgedragen of op een andere manier beschikbaar gesteld.

Gebruiksrecht

De Service en zijn originele inhoud, kenmerken en functionaliteit zijn en blijven het exclusieve eigendom van ZoekActies.nl en zijn licentiegevers. Onze Service wordt verstrekt op een "AS IS" en "AS AVAILABLE" basis.

Links naar Andere Websites

Onze Service kan links bevatten naar websites of services van derden die niet eigendom zijn van of worden gecontroleerd door ZoekActies.nl.

ZoekActies.nl heeft geen controle over, en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacybeleid, of praktijken van websites of services van derden. Je erkent verder dat ZoekActies.nl niet aansprakelijk of verantwoordelijk is, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of services beschikbaar via dergelijke websites of services.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen of te vervangen. Als een herziening materieel is, zullen we proberen ten minste 30 dagen van tevoren een kennisgeving te geven voordat nieuwe voorwaarden van kracht worden. Wat een materiële wijziging vormt, zal naar ons eigen goeddunken worden bepaald.

Contact

Als je vragen hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op.